Over ons

Het groenbedrijf van Impact neemt graag uw onderhoudshoud -en aanlegwerkzaamheden uit handen. Van het maaien van uw gazon tot aan de aanleg van bomen, het behoord allemaal tot de mogelijkheden. Door uw groenwerkzaamheden aan ons uit te besteden, draagt u bij aan een werkfitte samenleving waarin iedereen mee kan doen. Onze medewerkers zijn namelijk vaak mensen voor wie werken niet altijd vanzelfsprekend is. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten kunnen zij weer meedraaien in de samenleving.


Kwaliteit.

Ons groenbedrijf staat voor kwaliteit. Onze hoveniers zijn SWB-gecertificeerd en hebben veel ervaring en expertise. We werken voor gemeenten. provincies, bedrijven, scholen, verenigingen, particulieren en instellingen. Op de pagina: Onze partners vindt u een overzicht van onze samenwerkingspartners.


Meer informatie?

WIj vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het duurzaam uitbesteden van uw groenwerkzaamheden. Onze medewerkers voeren deze graag voor u uit. Op basis van uw wensen en eisen maken wij een werkplan en een offerte. Neem Contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

Neem contact met ons op!